Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 28-Feb-2024
Data efectivă: 28-Feb-2024

Această Politică de Confidențialitate descrie politicile GENFAX S.R.L., Strada Wolfgang Goethe. nr. 20, Cluj 400494, România, email: office@genfax.ro, telefon: +40733688900 privind colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dumneavoastră pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru ( https://genfax.ro ). (Prestator). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, consimțiți la colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de Confidențialitate. Dacă nu consimțiți la aceasta, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment fără niciun preaviz pentru dumneavoastră și vom posta Politica de Confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va fi efectivă la 180 de zile de când Politica revizuită este postată în Serviciu, iar accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după acest timp va constitui acceptarea de către dumneavoastră a Politicii de Confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

Informațiile pe care le colectăm:
Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dumneavoastră: Nume, Email, Mobil

Cum Utilizăm Informațiile Dumneavoastră:
Vom utiliza informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră pentru următoarele scopuri:

Marketing/ Promoții
Publicitate țintită
Dacă dorim să utilizăm informațiile dumneavoastră în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vom utiliza informațiile dumneavoastră numai după primirea consimțământului dumneavoastră și atunci, numai pentru scopul (scopurile) pentru care acordați consimțământ, cu excepția cazului în care suntem obligați să procedăm altfel prin lege.

Cum Împărtășim Informațiile Dumneavoastră:
Nu vom transfera informațiile dumneavoastră personale către nicio terță parte fără a căuta consimțământul dumneavoastră, cu excepția unor circumstanțe limitate descrise mai jos:

Servicii de reclama
Analytics
Cerem acestor terțe părți să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm doar pentru scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze mai mult timp decât este necesar pentru îndeplinirea scopului respectiv.
De asemenea, putem divulga informațiile dumneavoastră personale pentru următoarele motive: (1) pentru a respecta legislația aplicabilă, reglementările, ordinele judecătorești sau alte procese legale; (2) pentru a impune acordurile dumneavoastră cu noi, inclusiv această Politică de Confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde la afirmațiile conform cărora utilizarea Serviciului de către dumneavoastră încalcă orice drepturi ale terților. Dacă Serviciul sau compania noastră este fuzionată sau achiziționată de o altă companie, informațiile dumneavoastră vor fi unul dintre activele care sunt transferate noului proprietar.

Păstrarea Informațiilor Dumneavoastră:
Vom păstra informațiile dumneavoastră personale cu noi timp de 90 de zile până la 2 ani după ce conturile utilizatorilor rămân inactive sau atât timp cât avem nevoie pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, așa cum este detaliat în această Politică de Confidențialitate. Este posibil să fie necesar să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi păstrarea înregistrărilor/raportarea în conformitate cu legea aplicabilă sau pentru alte motive legitime, cum ar fi impunerea drepturilor legale, prevenirea fraudelor, etc. Informațiile reziduale anonime și informațiile aggregate, care nu vă identifică pe dumneavoastră (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

Drepturile tale:
În funcție de legea aplicabilă, este posibil să aveți dreptul de acces și rectificare sau ștergere a datelor dumneavoastră personale sau să primiți o copie a datelor dumneavoastră personale, să restricționați sau să vă opuneți prelucrării active a datelor dumneavoastră, să ne cereți să partajăm (să portăm) informațiile dumneavoastră personale către o altă entitate, să retrageți orice consimțământ pe care ni l-ați furnizat pentru a procesa datele dumneavoastră, dreptul de a depune o plângere la o autoritate statutară și alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a exercita aceste drepturi, puteți să ne scrieți la adresa office@genfax.ro. Vom răspunde solicitării dumneavoastră în conformitate cu legea aplicabilă.
Rețineți că dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau retrageți consimțământul pentru a procesa aceleași informații în scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dumneavoastră.

Cookies Etc.
Pentru a afla mai multe despre modul în care folosim aceste tehnologii și despre opțiunile dumneavoastră în legătură cu acestea, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Securitate:
Securitatea informațiilor dumneavoastră este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea neautorizată sau modificarea neautorizată a informațiilor dumneavoastră aflate sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inherent, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care le transmiteți către noi și o faceți pe propriul dumneavoastră risc.

Responsabil cu plângerile / Protecția Datelor:
Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la prelucrarea informațiilor dumneavoastră disponibile la noi, puteți trimite un email la Ofițerul de Plângeri al GENFAX S.R.L., Strada Wolfgang Goethe. nr. 20, email: office@genfax.ro. Vom aborda preocupările dumneavoastră în conformitate cu legea aplicabilă.