Despre noi

Noi suntem GENFAX, furnizor de soluții complexe in domeniul medical și servicii de dezvoltare strategică adaptate domeniului clinic, laboratoarelor genetice și nu numai.

La GENFAX, ne mândrim cu faptul că suntem un partener de încredere al tehnologiilor de vârf, oferind o gamă diversificată de produse și servicii pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale laboratoarelor și instituțiilor din domeniul sănătății.

Healthcare solutions

În plus față de serviciile noastre de distribuție, ne specializăm în acordarea de suport laboratoarelor genetice prin servicii strategice de dezvoltare. Colaboram cu laboratoarele, instituțiile de cercetare și partenerii din industrie pentru a gasi oportunități de creștere, a promova colaborările și a naviga în continua evoluție a domeniului medical. Fie că este vorba de extinderea pe piață, optimizarea operațiunilor sau identificarea unor noi oportunități, serviciile noastre sunt adaptate pentru a stimula succesul într-un spațiu medical specializat și complex.

solutii medicale

Indiferent dacă sunteti in căutare de soluții inovatoare sau suport strategic pentru a crește capacitățile organizației dvs., GENFAX se angajeaza să ofere excelență la fiecare pas.