INJEQ

INJEQ OYJ Finland

Injeq este o companie finlandeză de tehnologie medicală specializată în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru proceduri medicale cu ace, în special procedurile lombare.

Injeq este o companie finlandeză de tehnologie medicală specializată în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru proceduri medicale cu ace, în special procedurile lombare. Caracteristica lor principală constă în dezvoltarea și comercializarea unei tehnologii “smart needle” senzoriale, care are scopul de a îmbunătăți precizia, siguranța și eficiența procedurilor medicale de puncție.

Tehnologie “smart needle”: Acele inteligente ale companiei Injeq sunt echipate cu o pereche de electrozi care măsoară în timp real bioimpedanța țesutului și oferă feedback în timpul introducerii acului, permitând efectuarea procedurilor cu precizie și exactitate.

Siguranță Avansată: Încorporarea tehnologiei cu electrozi în ac ajută la reducerea riscului de complicații și îmbunătățește siguranța pacientului oferind profesioniștilor din domeniul sănătății informații valoroase despre localizarea vârfului acului în timpul procedurii de puncție lombară.

Precizie si Eficiență: Tehnologia Injeq permite profesioniștilor să obțină rezultate cu precizie și eficiență ridicate în puncțiile lombare, oferind totodată beneficii și pacientului.

Servicii

Contactează-ne